Reviews

“Als gezinshuis met kinderen met een hechtingsstoornis is het heel fijn om met jullie te kunnen sparren. Geeft ons weer nieuwe inzichten en meer begrip voor onze kinderen en waarom ze zo doen zoals ze doen. Dit krijg je nergens.”

René van Wijk

 

“Zij hebben grote kennis van zaken op het gebied van hechting/trauma”

Anton Horeweg (auteur van o.a. Gedragsproblemen in de klas en De traumasensitieve
school)

 

“Basisvoorlichting hechtingsproblematiek gevolgd. Duidelijke voorlichting met heldere uitleg van ervaren voorlichtsters.”

Jarrald Renting

 

“Ik heb een super leerzame avond gehad! Ze weten waar ze over praten, vanuit hun eigen ervaring.”

Stephanie Mulder

 

“Informatie die ik niet van andere instanties te horen kreeg, maar wat zeker van waarde is. Combinatie van theorie en eigen ervaringen, super!!”

Mieke Balduk

 

“Fijne mensen die weten waar ze over praten en met je mee denken. Die door eigen ervaring juist net dat verschil van handelen aanreiken, die jezelf even had gemist.
Zeker heen gaan of contact opnemen!!”

Cindy Hoekman de Haas

“Heb heel veel geleerd over hechtingsstoornis heel erg Handig wat meer handvatten.”

Johnny Pit

 

“Een voorlichtingsavond gevolgd waarin in duidelijke taal werd verteld over hechtingsstoornissen, voorbeelden werden gebruikt om het beter inzichtelijk te maken. Veel kennis aanwezig!”

Marije Jellema-Sleurink

 

“Basisvoorlichting hechtingsproblematiek gevolgd. Gegeven door mensen die weten waar ze het over hebben door eigen ervaring. Zeer de moeite waard.”

Grietje Maris

 

“Het was voor mij een zeer interessante avond met veel informatie. In de avond zat een goede duidelijke opbouw. Er waren genoeg momenten van rust onderbrekingen.
Jullie weten waarover je praat, uit eigen ervaring. Dit zal andere mensen aanspreken.
Ik heb op mijn locatie, werk, aangedragen om jullie een avond bij ons op het werk te laten verzorgen.”

Albertje aan het Rot

 

“Helder en duidelijk. Zo waar en mooi omschreven wat je als ouder elke dag doorstaan moet. Hun uitleg gaf ook inzicht en uitleg aan mijn omgeving.”

Urs Haar

 

“Wauw wat een herkenning en wijsheden”

Ilse Wessels

 

“Ongelooflijk veel herkenning, ik zou bijna alles zelf geschreven kunnen hebben…..”

Annemarie Nauta

 

“De manier waarop aan onze speltherapeut uitgelegd werd hoe zij het beste verder kon in de begeleiding van kinderen met trauma was zeer professioneel en inspirerend.”

Gerdiene Bonhof

 

“Alle dagen strijd, altijd negatieve aandacht vragen als er even geen aandacht voor het kind is door wat voor reden dan ook, moeite om er zelf mee om te gaan, het vreet je leeg en zuigt al je energie op. En dit gedrag laten ze alleen thuis of op school zien, dus lijkt het alsof je ook nog voor gek verklaard wordt, puur omdat mensen het niet herkennen. En gedrag wat mensen niet zien, is er ook niet. Maar het is er wel degelijk en we zijn niet gek. Onze kinderen ook niet, die dragen een groot trauma met zich mee waar wij als ouders heel veel moeite mee hebben om mee om te gaan. Vooral als je niet weet welk trauma het is! Voor je gevoel kan de basis dan niet aangepakt worden en voelt het als een niet te winnen gevecht. 😪
Als je te maken hebt met kinderen met een re-actieve hechtingsstoornis, zoek je herkenning en steun! Dit vind ik op deze pagina en daar ben ik dankbaar voor. Jullie geven zo duidelijk herkenbare uitleg van wat het is en wat het met jou als ouder doet, dat ik mensen in mijn omgeving wel degelijk op jullie pagina wijs, omdat het zo verdomd moeilijk uit te leggen is en jullie het wel kunnen…”

Danielle Wiskerke